Ο Αίμιλιος Μάρκου στο 18ο NextGen Payments & RegTech Forum

Μίλησε για wallet+ και FlexiPay στο πάνελ με θέμα “Growth and Concerns of Buy Now, Pay Later (BNPL)”

Ο Αίμιλιος Μάρκου με μικρόφωνο στο χέρι σε λευκό και μπεζ φόντο

Ο Αιμίλιος Μάρκου, συνιδρυτής και εκτελεστικός διευθυντής της Hellas Direct, συμμετείχε  στο 18ο NextGen Payments & RegTech Forum, το διεθνές συνέδριο αφιερωμένο στις καινοτομίες στον τομέα των πληρωμών και της ρυθμιστικής τεχνολογίας. Με τίτλο "Navigating the Future of Payments and Regulatory Technology", η φετινή διοργάνωση συγκέντρωσε εκπροσώπους από τον τραπεζικό τομέα, τις fintechs, τον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και θεσμικούς φορείς.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, ο Αιμίλιος Μάρκου συμμετείχε στο πάνελ “Growth and Concerns of Buy Now, Pay Later (BNPL)” για τις υπηρεσίες Buy Now, Pay Later που έχουν γνωρίσει εκρηκτική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Κατά τη διάρκεια του πάνελ, αναλύθηκαν οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες του μοντέλου BNPL για καταναλωτές και επιχειρήσεις, καθώς και οι προοπτικές ανάπτυξής του στο διαρκώς μεταβαλλόμενο τοπίο πληρωμών. Επιπλέον, τονίστηκε η ανάγκη ισορροπίας μεταξύ ευελιξίας και προστασίας των καταναλωτών, καθώς και η σημασία συνεργασίας μεταξύ παρόχων BNPL, ρυθμιστικών αρχών και άλλων φορέων για ένα βιώσιμο οικοσύστημα BNPL.

Ο Αιμίλιος Μάρκου παρουσίασε τις δύο πρωτοποριακές λύσεις της Hellas Direct, το wallet+ και το FlexiPay, οι οποίες αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο οι οδηγοί διαχειρίζονται τα έξοδα του οχήματός τους, μειώνοντας την ανάγκη χρήσης πιστωτικής κάρτας και προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία .

Το wallet+ προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση χρηματοδότησης, επιτρέποντας στους οδηγούς να κατανέμουν σημαντικά έξοδα, όπως τα τέλη κυκλοφορίας και οι επισκευές, σε μικρότερες, πιο διαχειρίσιμες πληρωμές. Παράλληλα, το FlexiPay παρέχει στους ασφαλισμένους τη δυνατότητα να πληρώνουν άνετα την ετήσια ασφάλεια του αυτοκινήτου τους σε δόσεις, χρησιμοποιώντας απλώς τη χρεωστική τους κάρτα.

Το πάνελ συντόνισε ο Παναγιώτης Κριάρης, Εμπορικός Διευθυντής – επικεφαλής Επιχειρηματικής και Εταιρικής Ανάπτυξης στην Unzer. Μαζί του συμμετείχαν ο Ηλίας Πίτσαβος, Διευθυντής της Klarna στην Ελλάδα, η Σοφία Γαλάτουλα, Deputy Director της tbi bank Ελλάδος, και η Βάλια Μπάμπη, Σύμβουλος Διοίκησης στην Τράπεζα της Ελλάδας.

Η συμμετοχή της Hellas Direct στο 18ο NextGen Payments & RegTech Forum αναδεικνύει τη δέσμευσή της να κάνει την ασφάλεια προσιτή και εύκολα προσβάσιμη σε όλους. Μέσα από καινοτόμες τεχνολογίες απαντά στις σύγχρονες ανάγκες προσφέροντας μια πιο απλή και ευέλικτη εμπειρία στους ασφαλισμένους της.